Skip to content

Kennismaking

Adriana-Bewindvoeringen helpt mensen die (tijdelijk) niet zelf hun administratie en financiën bij kunnen houden.

Wij maken heldere afspraken en doen wat we beloven. Alle betalingen, worden bij voldoende saldo, op tijd gedaan. U kunt meekijken in ons systeem op uw persoonlijke pagina’s. Zo kunt u elke dag zien hoe het met uw rekeningen en saldo staat.

Wanneer u ervoor kiest om bij Adriana-Bewindvoeringen onder beschermingsbewind te komen, zorgen wij ervoor dat de nodige papieren en aanvragen geregeld worden. Wanneer u zelf iets moet aanvragen begeleiden wij u hierbij. 

Wij maken altijd een eerste afspraak met u en met degene die u begeleidt zodat we alles goed door kunnen spreken en u weet wat er gaat gebeuren. Wij staan er ook op dat u eerst met ons kennis maakt voordat u besluit met ons verder te gaan zodat u weet met wie u te maken heeft.

Het is beter dat degene die u begeleidt bij dit gesprek is omdat het toch altijd spannend is en er veel dingen besproken worden. U kunt dan altijd aan deze persoon navraag doen. Wij laten wel een folder en andere uitleg over bewindvoering bij u achter zodat u het op uw gemak na kunt lezen.